Andrew Davis

Andrew Davis este unul dintre cei mai importanti strategi social media, traineri si antreprenori din Marea Britanie. Si-a inceput cariera la postul de radio BBC Radio 1Xtra, inainte de a fi recrutat de Myspace.com pentru a-i ajuta la elaborarea strategiei de marketing si continut in Marea Britanie.

Munca sa in dezvoltarea comunitatii online si in marketing digital a condus la includerea sa, in anul 2007, in „Minority Report” – o lista a celor mai importanti 30 de etnici minoritari ce au contribuit la sectorul media britanic, lista intocmita de ziarul The Guardian. Aflandu-se pe locul 17, Andrew a fost singurul de pe lista cu varsta sub 30 de ani. Succesul sau continuu pentru MySpace a fost din nou observat anul urmator cand a fost singurul inclus, atat in lista Media Week ’30 sub varsta de 30 de ani (o selectie a celor mai talentati tineri din media, din Marea Britanie), cat si in cea a revistei Broadcast, lista numita ‘Hot Shots’ (o selectie a oamenilor din media cu potential pentru un succes viitor).

In anul 2009, Andrew a fondat TheWorstKeptSecret.com, un website de blogging dedicat educarii marcilor globale si afacerilor mici in utilizarea social media pentru a interactiona cu grupurile lor tinta.

Constientizand ca folosirea social media poate avea un efect pozitiv asupra alfabetizarii si cunoasterii aritmeticii, Andrew a creat si lansat controversatul ‘Social Media Fundamentals’, primul curs pe social media din Marea Britanie pentru elevi de scoala generala (GSCE). Programul inovator, de mare succes, a fost lansat intr-o scoala generala din Londra, atragand atentia media globala, intarind astfel reputatia lui Andrew de pionier in domeniul social media.

Ulterior, Andrew a fost si autorul unui e-book adresat responsabililor din industria muzicala si muzicienilor aspiranti care cauta sa patrunda in domeniu si sa isi cultive comunitatile de fani cu ajutorul domeniului digital. Continua sa lucreze atat in sectorul public, cat si in cel comercial, dezvoltand strategii si cursuri de pregatire inovative si eficiente.