Daniel este CFO, consultant de investitii, antreprenor in serie si advisor atat pentru companii, cat si pentru ONG-uri. Fiu al unui diplomat indian, s-a folosit in cariera de experienta acumulata in copilaria petrecuta in peste 10 tari.

A urmat facultatea la Yale, unde in 2008 a obtinut licenta in economie. Timp de un an de zile a lucrat pentru Natiunile Unite, ocupandu-se cu strangerea unui ajutor financiar in valoare de 7.2 miliarde de dolari, ajutor destinat orasului Banda Aceh din Indonezia (devastat de tsunami). Ulterior, s-a mutat in India unde a fost recrutat pentru a initia o noua divizie a World Vision – Strategic Alliances Department, al carei scop era construirea unor relatii reciproc avantajoase cu sectorul guvernamental, sectorul privat si organizatiile non-guvernamentale.

Anul trecut a obtinut un MBA din partea Trinity College, Irlanda. In momentul de fata este directorul unei companii de investitii globale (Phoenix Group – www.pxgrp.com) si este implicat in proiecte in toata lumea. De asemenea, este CFO al unei noi marci de cafea de lux (Coco Safar – www.cocosafar.com) si se ocupa activ de francizarea marcii pe plan global.

Pasiunea sa pentru pregatirea antreprenorilor l-a determinat sa fie co-fondator al Daedalus Hub Ltd, al carui scop este sa fie cel mai mare hub din lume destinat tinerilor antreprenori. Cu sediul in Dublin, acest proiect isi propune sa ajute startup-urile cu potential ridicat. Hub-ul va alege 50 de tineri talentati din intreaga lume pe care ii va trece printr-un incubator, iar 15 idei noi vor intra intr-un program de accelerare de 3-6 luni.

Daniel face parte din Advisory Board for Enterprise India, membru Sandbox, iar numele sau a figurat recent in Forbes Romania. In timpul liber e DJ la radio si jucator de tenis entuziast.