David Roberts

David este trainer in leadership si manager, cu peste 25 de ani experienta in implementarea de sisteme si servicii inovative in organizatii internationale.

A produs schimbari majore utilizand pachete de software, a indicat solutii si a supervizat suportul continuu si predarea acestor sisteme. Trecutul sau in IT a fost centrat mereu pe folosirea sistemelor pentru intermedierea afacerilor si a reusit sa aduca plusvaloare multor organizatii internationale intr-o varietate de sectoare de afaceri, de la cercetare, pana la retail sau utilitati.

In prezent, David se concentreaza pe dezvoltarea si predarea unor cursuri de abilitati generale de leadership. In trainingurile lui, David foloseste invatarea experimentala ori de cate ori este posibil, iar experienta sa profesionala este complementara stilului sau de predare.

Vasta experienta pe care o detine a fost obtinuta prin asumarea tuturor rolurilor majore asociate cu managementul si cu schimbarile din ultima vreme ale mediului comercial, ceea ce ii ofera avantajul de a putea interactiona cu usurinta cu angajatii de la toate nivelurile.