Marius Ghenea

Marius se prezinta ca: tata, sot, prieten si, nu in ultimul rand, om de afaceri. Marius este o persoana ce se bucura de notorietate in Romania, in primul rand ca om de afaceri de succes, dar si ca business angel, antreprenor in serie si profesor de antreprenoriat.

Din 2007, Marius este o prezenta permanenta in emisiunea TVR „Arena Leilor”, emisiune dedicata investitiilor de tip business angel, educarii publicului romanesc in ceea ce priveste dezvoltarea spiritului antreprenorial si proiectelor de afaceri sustenabile. In plus, este presedintele Asociatiei Romane a Magazinelor Online, Board Advisor pentru Venture Connect Forum, membru al consiliului director in Programul pentru Fundatii Comunitare si Expert Reviewer pentru European Venture Contest.

In afara de activitatea sa ca business angel, investitor si antreprenor in serie, Marius sprijina numeroase traininguri si programe de leadership pentru tineri antreprenori, fiind invitat in cadrul diverselor evenimente cu teme precum antreprenoriat, IT sau retail. Este profesor de antreprenoriat pentru programul Executive MBA in cadrul Maastricht School of Management din Romania.