Patrick este un antreprenor din Amsterdam, specialist in online si indragostit de ceea ce face. Iubeste posibilitatile si libertatea de creatie fara limite pe care internetul i le ofera; e tot timpul la curent cu tot ce tine de tech, inovatie, cu schimbarile din domeniu si cu beneficiile pe care aceste schimbari i le pot aduce.

Patrick este si co-fondatorul The Next Web. Infiintat in 2006, The Next Web functioneaza in trei directii: Media, Evenimente si TNW Labs. TheNextWeb.com este parte din TNW Media si este unul dintre cele mai bine cotate bloguri de tehnologie, fiind in top 10 in lume.

Evenimentele TNW sunt foarte cunoscute pentru conferintele profesioniste, dar si distractive. Cel mai de amploare si de notorietate eveniment este chiar Conferinta The Next Web, sustinuta anual in Amsterdam, locul unde lumea telecomunicatiilor mobile si cea a internetului se reunesc, acolo unde afacerile, inspiratia si distractia sunt compatibile.

In cadrul TNW Labs, pasionatii isi construiesc propriile servicii web, dar si propriile servicii mobile. Companii precum Twitter Counter si Paydro sunt proiecte care s-au format in laboratoarele TNW, iar altele sunt inca in stadiu de proiect sub indrumarea specialistilor TNW.

Patrick consiliaza si oamenii de cercetare cum ar fi Wakoopa.com sau platforme de social media releases, cum ar fi PressDoc.com.

Expertiza lui Patrick este concentrata in special pe online marketing, PR, comunicare si social media, fiind prezent ca speaker in cadrul diferitelor conferinte in domeniu.

Nu ezitati sa intrati in legatura cu Patrick pe Twitter: twitter.com/patrick.