School for Startups Romania organizeaza in data de 7 noiembrie 2012, intre orele 14:00 – 17:00 workshop-ul „How to Pitch” sustinut de Daniel Ramamoorthy. Workshop-ul se va desfasura la sediul Fundatiei Post-Privatizare din Calea Plevnei nr. 46-48, corp B, etaj 1, sector 1, Bucuresti.

Daniel Ramamoorthy este CFO, consultant de investitii, antreprenor in serie si pasionat de pregatirea tinerilor antreprenori. Workshop-ul pe care il va sustine la Bucuresti, „How to Pitch” va va ajuta sa va dezvoltati abilitatile de prezentare a ideii voastre de afacere. Acesta e structurat in doua parti: o prezentare sustinuta de Daniel Ramamoorthy, urmata de o sesiune de Q&A. Mai multe detalii despre Daniel Ramamoorthy puteti gasi aici.

Participarea la workshop este optionala, gratuita si destinata exclusiv participantilor School for Startups Romania 2012. Locurile sunt limitate la 35 de participanti, iar acestea se vor acorda in ordinea inregistrarii. Inscrierea se face completand formularul scurt de mai jos.

Daca aveti intrebari sau vreti sa aflati mai multe detalii contactati-ne folosind adresa de mail: marketing@postprivatizare.ro