Parteneri media

Avocatnet

AvocatNet.ro

AvocatNet.ro este, in acest moment, cea mai mare comunitate de business din Romania (conform SATI / BRAT) si cea mai mare comunitate juridica online din Europa (conform Google AdPlanner).

Site-ul AvocatNet.ro este vizitat in fiecare luna de aproape un milion de cititori din lumea business: manageri de firme mari si medii, specialisti in drept, economisti si contabili.

In prezent, AvocatNet.ro a devenit, prin stirile, analizele si comentariile publicate, o platforma interactiva pentru discutii intre consultanti, autoritati si mediul e afaceri.

Business Magazin

BestJobs

BestJobs.ro – Site-ul cu cele mai bune locuri de munca din Romania! Pe BestJobs poti cauta locuri de munca, salva alerte automate pe email cu noile joburi de interes sau sa iti creezi o retea de contacte, sa ceri recomandari si sa discuti subiecte din viata profesionala pe Forum. Ai acces la articole si resurse care sa te ajute sa iti creezi un CV si sa te pregatesti pentru interviu.

Business24

Business24

Business24.ro ofera informatia esentiala din economie si lumea afacerilor, in zona de stiri minut cu minut de pe homepage. Business24.ro ofera cele mai importante stiri din Economie, Afaceri, Bani, IT si Life, domenii aflate in bara de meniu.

La sfarsit de saptamana, Business24.ro isi pune o fata noua si va invita la explorarea unei lumi a placerilor mai mult sau mai putin vinovate, selectate special intr-un supliment de weekend unic in Romania – “Cum sa-i cheltuiesti“.

eFin.ro

eFin.ro

eFin.ro promoveaza produsele si serviciile oferite de institutiile financiare si ofera analize, evolutii si comentarii referitoare la piata monetara si financiara.

eFin a lansat RisCo – cel mai rapid sistem de verificare a partenerilor de afaceri online, care genereaza 6 tipuri de rapoarte: Ratingul financiar al unei firme, Limitele comerciale ale acesteia, Raportul CIP (Centrala Incidentelor de Plati), Raport RECOM, Raport Datorii Restante si Buletinul de insolventa.

Finantare.ro

Finantare.ro

Finantare.ro este o platforma online de afaceri care functioneaza ca intermediar intre potentialii beneficiari ai finantarii, pe de o parte, si finantatori si companii de consultatnta, pe de alta parte. Finatare.ro ofera informatii financiare actualizate despre programe financiare nerambursabile, credite, programe de leasing si subventii pentru IMM-uri si alte organizatii activand in Romania. In plus, site-ul ofera o sectiune dedicata Financial Consulting. Pagina ofera servicii de promovare online care sunt disponibile unui public larg, cuprinzand diverse tipuri de comanii cu oferte relevante pentru utilizatorii nostri.

TVR Info

TVR Info

TVR INFO – canalul TV de stiri al Televiziunii Romane si-a stabilit identitatea ca „Televiziunea de stiri a romanilor”. TVR INFO televizeaza programe de stiri, cat si dezbateri pe diverse teme, precum politica, economie, afaceri sau sport. In fiecare ora, jurnalistii nostri profesionisti aduc cele mai recente stiri telespectatorilor si subiectele principale sunt discutate cu invitati pertinenti.

TVR INFO este difuzat prin toate retelele de cablu si prin Direct to Home – sistemul DTH. Utilizatorii de iPhone sau iPad pot, de asemenea, viziona TVR INFO in direct de oriunde din lume, 24 de ore din 24, descarcand aplicatia TVR INFO de pe App Store.

Ziare.com

Ziare.com

Ziare.com este cel mai citit site de stiri generale din Romania. Peste 400 de stiri de actualitate pe zi din toate domeniile, 24/24, orice stire importanta in maximum 10 minute, o echipa de jurnalisti profesionisti, o comunitate activa si exigenta, dar si TV Ziare.com, un format unic in presa romaneasca, sunt doar cateva dintre atuurile care au dus la pozitionarea Ziare.com ca lider in presa online din Romania.

Parteneri strategici

SoftLayer

SoftLayer® Technologies, Inc.

Beneficiind de peste 13 centre de date in Statele Unite, Asia sau Europa, si de o amprenta globala formata din punctele de prezenta ale retelei, SoftLayer opereaza o platforma globala cu infrastructura cloud pe dimensiunile Internetului. Gestionand peste 100,000 de servere, arhitectura modulara SoftLayer permite performanta si control fara egal, cu interfata API completa si mijloace sofisticate de automatizare care controleaza o platforma flexibila care netezeste pragul dintre dispozitivele fizice si cele virtuale, determinand astfel comunicarea securizata si low-latency. SoftLayer este cel mai mare furnizor Infrastructura-ca-Serviciu (Infrastructure-as-a-Service) din lume cu un portofoliu de 25,000 de mii de clienti fruntasi ai industriei, de la startup-uri web pana la companii globale.

Startup Weekend Cluj

Startup Weekend Cluj

Startup Weekend Cluj este un eveniment de 54 de ore croit pentru a oferi educatie superioara bazata pe experienta pentru antreprenorii tehnici si non-tehnici. Evenimentul este centrat pe actiune, inovatie, si educatie. Incepand cu prezentarile de vineri noaptea si continuand cu testarea, dezvoltarea modelului de afaceri si crearea prototipului de baza, evenimentul culmineaza cu demonstratiile de duminica noaptea, prezentate unui panou de potentiali investitori si antreprenori locali. Participantii sunt provocati sa construiasca startup-uri functionale avand posibilitatea de a colabora cu oameni care gandesc la fel.

Fonduri Structurale

Structural Consulting™ Group

Structural Consulting™ Group este unul dintre furnizorii importanti la nivel national in domeniile consultantei si trainingului in accesarea de fonduri europene, management si implementare de proiecte. Asumandu-si un rol activ in promovarea „dezvoltarii prin proiecte”, compania a creat portalul fonduri-structurale.ro – lider de informare electronica si sursa de referinta privind fondurile europene in Romania.

ASOCIATII SI ORGANIZATII STUDENTESTI

Business Students Association

Asociatia Studentilor de la Business

Asociatia Studentilor de la Business (ASB) este o organizatie non-guvernamentala fiind structura reprezentativa a studentilor Facultatii de Business, din cadrul Universitatii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. Scopul ASB este de a sustine drepturile si interesele studentilor pe care ii reprezinta in fata mediului privat si academic, fara a omite oferirea unui cadru de dezvoltare personala si profesionala a acestora.

DaAfaceri

Asociatia Studentilor DaAfaceri

Asociatia Studenteasca DaAfaceri este o asociatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit din cadrul Academiei de Studii Economice, fundamentata in Martie 2003.
Obiectivul nostru este sa dezvoltam abilitatile si sa imbogatim cunostintele tinerilor cu potential, ajutandu-i in acelasi timp sa observe si sa interactioneze cu mediul de afaceri, pentru a-si construi cariere de succes, intr-un domeniu cat mai bun pentru ei.
De opt ani incercam sa atingem acest obiectiv prin evenimentele pe care le organizam si prin acelea pe care le sprijinim.
Avem in spatele nostru peste 50 de editii de proiecte completate cu succes si continuam sa ne dezvoltam pentru a oferi tinerilor o sansa pentru un viitor mai bun.
Credem in abilitatea noastra de a schimba lucrurile in bine prin implicare, responsabilitate si profesionalism.

Economics Students Organization

Organizatia Studentilor Economisti

Organizatia Studentilor Economisti reprezinta interesele studentilor din cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Cluj-Napoca, si vine in intampinarea nevoilor lor prin proiectele pe care le desfasoara. OSE incearca sa formeze o punte intre mediul academic (teorie) si mediul de afaceri (practica), compensand pentru lipsurile sistemului educational romanesc.

Studentie.ro

Studentie.ro

Studentie.ro este unul dintre website-urile educationale de top din Europa si primul pe sectorul sau de piata din Romania, fiind cel mai bine documentat portal pentru studenti din tara.

Vizitatorii nostri sunt studenti, profesionisti tineri sau studenti viitori. Oferim informatie cu ajutorul a peste 1000 de categorii dedicate 100% informatiei academice, vietii studentesti, amuzamentului si ghidurilor utile de campus.