PRESA

Arena Leilor si School for Startups Romania – intalnire cu antreprenorii, la Bucuresti

Smart Financial • 10 martie 2012

Reprezentantii programului School for Startups (S4S) Romania si echipa de productie a emisiunii Arena Leilor organizeaza o intalnire pentru antreprenorii care vor sa isi dezvolte afacerea, cat si pentru cei aflati la inceput de drum care vor sa puna bazele unui business de succes. Citeste mai mult..

Câștigă o bursă parțială la School For Startups 2012

Portal HR • 25 ianuarie 2012

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor interesați de înscrierea în programul School For Startups care va începe în luna martie a acestui an, organizatorii au lansat  un quiz format dintr-o serie de întrebări elaborate de către mentori (Doug Richard si Marius Ghenea) și de Peter Barta, Director Executiv Fundația Post-Privatizare. Citeste mai mult..

AIPPIMM devine partener School for Startups

BusinessCover.ro • 24 februarie 2012

Pentru ediţia din 2012, S4S România are un nou partener, Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (AIPPIMM) care se va implica în promovarea programului School for Startups România 2012 Citeste mai mult..

Programul School for Startups 2012 te ajuta sa iti transformi ideile in afaceri de succes!

Fonduri Structurale • 23 ianuarie 2012

„Am participat la unul dintre programele de business organizate de Fundatia Post-Privatizare in cursul anului trecut. Avand experienta practica, acumulata «the hard way» cu dezvoltarea timp de patru ani a firmei noastre Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro, se formase in mine intr-o oarecare masura orgoliul tanarului antreprenor care are impresia ca stie deja «cum sta treaba» si eram destul de sceptic despre utilitatea a ceea ce as putea sa aflu.” Citeste mai mult..

Doug Richard, School for Startups: Romanian entrepreneurs no more burdened than anywhere else

Romania Business Insider • 10 ianuarie 2012

Romanian entrepreneurs complain about various local impediments to running a successful business in Romania, but in fact they’re no different than those faced by entrepreneurs in other countries, says Doug Richard, investor and serial entrepreneur, founder of the School for Startups, in an interview for Romania-Insider.com Citeste mai mult..

School for Startups Romania cauta echipe de antreprenori

Blog Victor Kapra • 5 ianuarie 2012

Va povesteam anul trecut despre School for Startups. La inceputul acestui an, vin cu o noutate. School for Startups Romania 2012 are o oferta speciala pentru echipele de antreprenori. Citeste mai mult..

Cum sa devii un antreprenor de succes

Capital • 27 decembrie 2011

Cei care doresc sa inceapa o cariera antreprenoriala, inainte de a face acest pas, trebuie sa analizeze foarte bine daca poseda abilitatile necesare demararii unei afaceri si sa studieze bine modul in care penetreaza o piata, afirma Peter Barta, directorul executiv ai Fundatiei Post-Privatizare, organizatie care sustine antreprenoriatul. Citeste mai mult..

Schoolforstartups Open Class: Bucuresti, Cluj

Blog Marius Ghenea • 24 noiembrie 2011

O veste buna pentru cei interesati de dezvoltarea antreprenoriala personala: la Bucuresti pe 22 noiembrie si la Cluj pe 24 noiembrie vom sustine doua noi sesiuni Open Class (deci cu participare libera, gratuita) pe tema programului Schoolforstartups, unde veti putea sa aflati, in dialog cu Doug Richard si cu mine Citeste mai mult..

School for Startups Romania pregateste noi initiative speciale, dedicate tinerilor antreprenori

Capital • 18 noiembrie 2011

Programul de pregatire antreprenoriala School for Startups Romania (S4S), dezvoltat de Fundatia Post-Privatizare, lanseaza o modalitate speciala de plata destinata celor care vor sa se convinga ca S4S e programul de care au nevoie pentru a pune bazele unei afaceri. Citeste mai mult..

Antreprenorii pot testa daca School for Startups e cursul de care au nevoie

Pagina de Media • 18 noiembrie 2011

Proiect test în programul pentru antreprenoriat School for Startups. Programul se întinde pe un an. Cei care se înscriu au însă posibilitatea de a plăti un singur curs testând, astfel, dacă este cursul de care au nevoie. Citeste mai mult..

Particip la School for Startups 2012

Blog Alexandru Negrea • 7 noiembrie 2011

Cred ca indiferent de activitatea ta de baza, cu cat inveti mai multe de la cei din jurul tau, cu atat devii mai bun in ce faci tu. Nu-mi plac oamenii de la care nu am ce sa invat, nu-mi plac oamenii care nu ma motiveaza si nu ma inspira in niciun fel si nu-mi plac oamenii care au impresia ca le stiu pe toate. Citeste mai mult..

In Romania, Start-Ups Gain Strength

The New York Times • 30 octombrie 2011

With a sparkling start-up scene and a wealth of young talent, Romanian entrepreneurs, especially in the information technologies sector, are aiming for the global market. Citeste mai mult..

School for Startups – “Entrepreneurship can be taught, and must be learned”

Blog How to Web • 21 octombrie 2011

I was having a conversation with a friend the other day, and he asked me if there were any startups accelerators in Romania. So it seems like a good idea to talk about one of the most important startups support programs in Europe, which is also present in Romania. Citeste mai mult..

School for Startups 2012, cea mai buna optiune pentru tinerii cu idei de business

BestJobs • 19 octombrie 2011

Ai o idee de afacere, dar nu stii de unde sa incepi pentru a o pune in practica? Crezi ca nu ai skill-urile necesare pentru a scrie un plan de business? Acum ai o solutie, antreprenoriatul se poate invata. Citeste mai mult..

Antreprenorii iau lectii de la Doug Richard si Marius Ghenea

Forbes Romania • 11 octombrie 2011

Doug Richard, angel investor şi antreprenor de succes, care a pus bazele a 7 companii şi Marius Ghenea, susţinător al inovaţiei şi al antreprenoria tului, oferă consultanţă de business în cadrul programului de pregătire antreprenorială School for Startups (S4S). Citeste mai mult..

Poarta catre succes in afaceri: School for Startups

Blog Victor Kapra • 11 octombrie 2011

L-am ascultat astazi timp de cateva minute pe Doug Richard, angel investor si vedeta BBC, vorbind despre pojghita subtire care desparte succesul de esecul in afaceri. E un om care iti limpezeste mintea, aducandu-te cu picioarele pe pamant dar fara sa iti omoare curajul, ci din contra, transmitandu-ti entuziasm. Citeste mai mult..

School for Startups Romania – make your business grow

Start Europe • 6 octombrie 2011

If you’re thinking about becoming entrepreneurs or you already have a business and you want to learn to run it better, then you must apply for School for Startups Romania (S4S), a programme for young entrepreneurs which follows the British model. The programme combines teaching some basic business theoretical concepts with very many practical examples and case studies. Citeste mai mult..

Google Romania, partener School for Startups

IAA • 4 octombrie 2011

Programul de pregatire antreprenoriala School for Startups Romania a incheiat astazi un parteneriat cu Google Romania in urma caruia participantii vor primi consultanta pentru utilizarea optima a diverselor servicii si solutii de business ale companiei, precum Google Adwords. Citeste mai mult..

Marius Ghenea te invata sa pui bazele unui startup

eFIN • 8 septembrie 2011

Sa fii propriul tau sef, sa lucrezi pentru propria ta afacere si sa castigi proprii tai bani, fara sa depinzi de salariul pe care ti-l ofera un angajator sau altul, reprezinta un vis la care tanjesc multi, dar pe care. Citeste mai mult..

Afacerile din ziua de azi se deruleaza intr-o piata globala unde nu mai tinem cont de limita granitelor

Doing Business • 24 august 2011

Q: In ce masura considerati ca exista o educatie antreprenoriala in Romania? Exista din acest punct de vedere vreo diferenta fundamentala intre mediul antreprenorial din Europa si cel din Romania? Péter Barta: O forma de educatie antreprenoriala exista, este adevarat Citeste mai mult..

Ce faceti cand aveti o idee antreprenoriala?

Cariere • 24 august 2011

Aveti mai multe idei de afaceri, insa nu stiti la care dintre ele sa va opriti. Nu aveti un plan de afaceri bine conturat si nicio sursa de finantare pentru a incepe. În cazul in care va regasiti intr-una dintre Citeste mai mult..

Vrei sa fii antreprenor? Au inceput inscrierile la School for Startups Romania 2012

Wall-Street • 11 iulie 2011

Daca va ganditi sa deveniti antreprenori sau deja aveti o afacere si vreti sa invatati sa o conduceti mai bine, va puteti inscrie la editia a doua School for Startups (S4S), un program pentru intreprinzatori realizat dupa model britanic. Inscrierile Citeste mai mult..

School for Startups 2012

Blog Marius Mihalca • 8 iulie 2011

Au inceput inscrierile pentru School for Startups 2012. Pe parcursul acestui an multi prieteni mi-au vazut activitatea pe Facebook legata de School for Startups si m-au intrebat ce anume fac si cum e. Daca tot e lumea interesata, profit de ocazie ca sa scriu un articol pe tema asta. Citeste mai mult..

Ce ii sfatuieste pe romani primul antreprenor american premiat de Regina Marii Britanii

Wall-Street • 20 iunie 2011

“Antreprenorii sunt similari peste tot in lume, au ceva in comun: atitudinea. Dar sunt si diferente pe care le vezi in clasa. De exemplu, romanilor le ia mai mult timp sa aiba curaj sa vorbeasca in public. Au o reticenta Citeste mai mult..

Bootcamp pentru tinerii intreprinzatori

Monitorul de Cluj • 4 martie 2012

Programul de pregatire antreprenoriala School for Startups Romania, dezvoltat in Romania de Fundatia Post-Privatizare, se afla pe ultima suta de metri. Tinerii antreprenori care doresc sa puna bazele unei afaceri sau care doresc sa isi dezvolte business-ul pot participa la singurul program antreprenorial din Romania bazat pe o metoda de predare informala. Citeste mai mult..

Ce au in comun un Dragon si un Leu?

ASUB • 20 ianuarie 2011

Primul program complet de educatie antreprenoriala din Romania pentru start-up-uri si potentiali antreprenori este adus de Fundatia Post-Privatizare si se va derula in perioda februarie – noiembrie 2011. S4S este un program prin care potentialii antreprenori sunt ajutati sa demareze Citeste mai mult..

Marius Ghenea despre programul School For Startups

Arena Biz • 20 ianuarie 2011

School for Startups (S4S) este un program de pregatire antreprenoriala dezvoltat in Marea Britanie de Doug Richard. Doug este unul dintre “dragonii” originali ai seriei BBC “Dragons’ Den” (care ruleaza si in Romania sub numele de “Arena Leilor”), un antreprenor Citeste mai mult..